Adózás

A NAV aktuális jegyzéke szerint 2019-ben 101 adónem van Magyarországon

 

A legtöbb adónemhez külön törvény és végrahajtási rendelet tartozik hazánkban, átmeneti rendelkezésekkel kiegészítve. Ebből az okból kifolyólag ügyfeleink adózási ismereteit az első konzultáció során felmérjük majd ennek megfelelően kommunikáljuk és építjük fel az adótudatos tervezést. Célunk, hogy ügyfeleink azokra a dolgokra fókuszáljanak ami a vállalkozásukat fejleszti. A háttérmunkát és a jogi valamint pénzügyi stabilitást a mi feladatunk biztosítani.

content-images-adozas

Szeretjük, ha ügyfeleink is értik, hogy mi történik az adóbevallásukban, milyen kedvezményeket vehetnek igénybe és hogyan. Amikor egy vállalkozó “nem akar foglalkozni” cége könyvelésével vagy adózási lehetőségeivel, csak egy számára kedvező végeredményt akar, akkor a legjobb tudásunk szerint az igénybe vehető kedvezményeket, lehetőségeket kihasználva számolunk, és a lehető legtöbb feladatot levesszük a válláról, hogy ne kelljen foglalkoznia a részletekkel. Így tud egy cégvezető igazán a vállalkozására koncentrálni, hiszen nincsen rajta az elszámolási nyomás terhe.

Amennyiben a vállalkozása megalapításával is minket bíz meg, akkor közösen fogjuk kitalálni a tevékenységnek és a céljának leginkább megfelelő adózási formát. Adóhatósági ellenőrzések során vállaljuk képviseletét, a fizetendő adókról pedig részletesen minden hónapban értesítjük ügyfeleinket, hogy ne érhessék kellemetlen meglepetések.