Belső audit, kontrolling

Cége életében a kontrolling elengedhetetlen

 

A sikeres vállalkozás legjobb ismérve a fejlődés és növekedés. Növekedést pedig csak akkor érhet el egy cég, ha minden rendelkezésére álló eszközt kiemelkedően jól használ és megfelelő az árképzése. Az Ön cége megfelelő ütemben fejlődik? Elégedett a cége profittermelő képességével? Segítségünkkel megtalálhatja a probléma gyökerét, és elemzéseinkkel tudunk segíteni az árképzésben, termelő vállalatok esetén a szűkített és bővített önköltségek számításában.

content-images-belso-audit

Amennyiben bizonytalan abban, hogy jelenlegi gazdasági szakembergárdája a jogszabályoknak megfelelően látje el tevékenységét, mi teljes diszkréció megtatása mellett az elévülési időn belül megvizsgáljuk ezt. Ezen tevékenységünk során nem csak a jogszabályi megfelelőséget ellenőrizzük, hanem azt is, hogy ki lettek-e használva a vállalkozás számára előnyös lehetőségek.

A vállalkozáson belül belső kontrollt akár a jelenlegi könyvelőjével együttműködve is végezhetünk, ami a kollégának is megnyugtató lehet, hiszen “több szem többet lát” alapon, közösen nagyobb eséllyel fedezzük fel az esetleges hibákat vagy a ki nem használt lehetőségeket. Nagyon jók a tapasztalataink ezen a téren; a könyvelő kollégák zöme együttműködő ilyen esetekben.