Bérszámfejtés

20 éves tapasztalatunk, és szakmai ismereteink biztosítják a munkáltatóknak a stabilitást

 

A megfelelő bérszámfejtési mód kiválasztásában kiemelkedő gyakorlattal rendelkezünk, legyen szó akár fix-, vagy teljesítménybéres, munkaidőkeretes munkaviszony, megbízási jogviszony, egyszerűsített munkaszerződés, vagy alvállalkozói “számlás” konstrukció kialakításáról, munkaerő-kölcsönzésről. A vállalkozó saját jogviszonyi besorolásának különösen nagy jelentősége van! Itt a jogszabályok nyújtotta kedvezőbb lehetőségek kihasználásához már a cégalapításkor megalapozott döntések szükségesek.

content-images-berszamfejtes

 

A választásnál nem csak a lecsupaszított számszaki adatokat mérlegeljük, hanem az esetleges adózási kockázatokat is. Ilyen kockázat lehet a számlás alvállalkozók bújtatott munkaszerződésnek minősítése. A felmerülő munkajogi kérdésekre is választ kaphatnak ügyfeleink a  jogász kollégáinkkal konzultálva.

A havonta leadott jelenléti ívek alapján rendszeres jövedelem számfejtést végzünk, valamint elkészítjük az ehhez kapcsolódó bevallásokat is. Az alkalmazottak táppénz, anyasági támogatások igényléséhez az elkészítendő igazolásokat kiadjuk, munkaviszony megszűnése esetén a kilépő papírokat összeállítjuk. A havonta utalandó bér közterhekről e-mailben emlékeztetőt küldünk, hogy ne érhesse Önt váratlan meglepetés. Igény esetén az alkalmazottaknak e-bérjegyzék formájában jelszóval védett formában is tudjuk küldeni a bérpapírokat.