Cégalapítás, cégstruktúra tervezés

A stabil cég a stabil alapoknál kezdődik. Az Ön cége biztos lábakon áll?

 

Egy cég olyan mint egy ház. Ha nem ássuk ki az alapot elég mélyen, nem készítünk tervrajzot, és meghatározott sorrend nélkül csak egymásra hordjuk az építőanyagokat, akkor már a beköltözés napján a fejünkre omlik. Az otthonában és a vállalkozásában is csak akkor érezheti magát biztonságban, ha az alapokat kellő odafigyeléssel rakták le. Kevesen tudnak mindent a házépítésről, ahogy a cégalapításról. Abban segítünk, hogy a cégalapítás gördülékeny és gyors legyen. Felhívjuk a figyelmét minden vállalkozási forma előnyére és hátrányára, majd az erőforrásokat és az üzleti tervet körüljárva javaslatot teszünk a legmegfelelőbb gazdálkodási formára.

content-images-cegalapitas

Szolgáltatásaink között található a gazdasági társaságok alapítása,  cégmódosítás és végelszámolás. 

Végelszámolási teendőket el tudjuk vállalni külsős szakértőként, de legnépszerűbb a teljes végelszámolói jogkör átvállalása. Ez utóbbi esetben cégünk teljes jogkörrel, székhely biztosítással vezényli le a végelszámolást és  bonyolítja a szükséges ellenőrzéseket, kapcsolattartásokat.

Akár országon belül, akár nemzetközi szinten vannak bevált cégstruktúra modellek, amiket a konkrétumok ismeretében lehet tovább formálni. Egy-egy ilyen struktúra kialakításával a cégvagyon biztosabb környezetbe kerül vagy éppen az adóterhelés csökkenése is elérhető.