Hitelkérelem, Pályázat, Monitoring

A dokumentációk terén a precizitás feltétel, főleg ha pénzről van szó

 

Mindig is szeretett volna pályázni, de eddig visszariadt a csatolandó dokumentációk listája láttán? Azért halogatja a hitelfelvételt, mert nem akar nekiállni a pénzügyi anyagok összeállításának? Bízza szakértőkre a pályázati és hitelfelvételi kérelmek gazdasági dokumentációinak összeállítását, hogy a remélt finanszírozás, ne egy pontatlanul kitöltött adatlap miatt hiúsuljon meg.

content-images-palyazat

Külön megállapodás keretében pályázati, hitelfelvételi, monitoring dokumentációk kitöltését vállaljuk, a szükséges adóhatósági igazolásokat beszerezzük. Mérleg, eredménykimutatás terveket készítünk a megpályázott céloknak és a finanszírozó elvárásainak megfelelően.

Tapasztalataink szerint a dokumentációk összeállítása kifejezetten nagy visszatartó erő pályázaton való indulásnál. Az általános dokumentumokon felül, amilyen a cégkivonat, aláírási címpéldány, társasági szerződés, mérlegek, főkönyvi kivonatok, minden pályázatnál egyedi dokumentáció kell. Közbeszerzési pályázatok terén jelentős tapasztalattal rendelkezünk.